Berit Karin Klomsten

Utdannelse

Berit Karin Klomsten var ferdig psykolog fra Universitetet i Oslo 1989. Hun ble spesialist i 2008, og har to spesialiseringer, spesialist i klinisk psykologi med fordypningsområdene klinisk voksenpsykologi og klinisk familiepsykologi. Har også en toårig videreutdanning i traumebehandling i regi av Modum Bad.

Erfaringsområder

Berit Karin Klomsten har over 30 års klinisk erfaring med individualbehandling av voksne, over et varieret spekter av psykiske lidelser, samt arbeid med mennesker som har vært utsatt for alvorlige livsbelastninger. Hun har også arbeidet med par- og relasjonsterapi, behandling og veiledning opp mot arbeidsliv, prosjektledelse, stressmestring og utbrenthetsproblematikk. Veiledning av psykologkollegaer under spesialisering. Hun har over 10 års erfaring fra offentlig helsevesen og har drevet privat praksis på fulltid siden 2001.

Praksis

Berit Karin Klomsten driver en privat virksomhet uten offentlige tilskudd. Du trenger ingen henvisning, men man kan selv kontakte henne direkte på epost eller SMS. Det er også mulig å ha timer på video (confrere som er en ende til endekryptert løsning) eller telefon. Avlysningsfristen på avtalte timer er 48 virkedagstimer uansett grunn.

Henvendelser via kortfattet mail til berit.k.klomsten@romerikspsykologene.no eller via telefon på 977 477 23. Legg igjen beskjed på svarer, evt. send SMS og hun ringer tilbake.

Portrett Berit Karin Klomsten.  Toseters sofa og plante. Skulptur i tre av omslynget par. Berit Karin Klomsten ved skrivebordet.

Bildene er tatt av Elisabeth Myrstad og er lisensiert under en Creative Commons lisens.