Jan K. Grøttum

Utdanning

Jan K. Grøttum er utdannet ved Universitetet i Oslo, og var ferdig psykolog i 1992. Han ble i 2003 spesialist i klinisk voksenpsykologi. Han har tatt innføringseminar og videregående seminar ved Institutt for Psykoterapi, og er medlem av Instituttet. Han har også 2-årig videreutdanning i behandling av pasienter med traumer, og 2-årige videreutdanning i veiledning.

Erfaringsområder

Grøttum har i hovedsak jobbet ved forskjellige allmennpoliklinikker, og har således bred erfaring med psykoterapeutisk behandling av forskjellige typer psykiske lidelser. Siden han begynte som privatpraktiserende psykolog i 2011 har han jobbet spesielt med ungdommer og unge voksne som har vært utsatt for alvorlig omsorgssvikt og/eller alvorlige traumer.

Praksis

Jan K. Grøttum mottar driftstilskudd fra Helse Sør-Øst. Fastleger, psykologer og barnevernstjenesten kan sende direkte henvisning for ungdommer fra 16 til 18 år. Unge voksne, 18-24 år må henvises av fastlege eller psykolog til Felles Henvisningsmottak ved DPS Nedre Romerike. Hvis personen ønsker behandling hos ham, må det spesifiseres i henvisningen.

Henvendelser rettes på tlf. 41552956, evt. jan.grottum@romerikspsykologene.no.

Portrett av Jan Grøttum. To sorte lenestoler. Orkidè. Benk , stole og lite rundt bord. Jan Grøttum ved skrivebordet.

Bildene er tatt av Elisabeth Myrstad og er lisensiert under en Creative Commons lisens.