Elisabeth Myrstad

Utdannelse

Elisabeth Myrstad var ferdig psykolog fra Universitetet i Oslo i 1985 og ble spesialist i klinisk psykologi i 1991. Hun har gjennomført videreutdanning innenfor psykoterapi med barn, veiledning, traumebehandling og sakkyndig utredning.

Erfaringsområder

Elisabeth Myrstad har lang arbeidserfaring fra behandling av voksne, men også fra ulike deler av ungdomspsykiatrien. Hun arbeider primært med behandling, men kan gi tilbud om veiledning.

Praksis

Elisabeth Myrstad mottar refusjon for behandling fra Helfo, men har ikke lenger driftsavtale med Helse Sør-Øst. Virksomheten finansieres gjennom refusjon, egenandel samt et mellomlegg fra pasienten. Mellomleggets størrelse varierer fra år til år. Henvisning kan sendes direkte til Elisabeth Myrstad og må ikke innom Felles Henvisnings Mottak.

Henvendelser rettes til elisabeth.myrstad@romerikspsykologene.no eller på tlf. 918 20 772.

Portrett av Elisabeth Myrstad. Skulptur av to figurer med utstrakte hender. Elisabeth Myrstad ved skrivebordet. To sorte lenestoler med et bord i mellom og planter.

Bildene er tatt av Elisabeth Myrstad og er lisensiert under en Creative Commons lisens. Statuen er lagd av Kjersti Wexelsen Goksøyr.